GRRROW

Wil jij als ondernemer groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak? 
Wil je uitdagingen overwinnen, betekenisvolle doelen stellen en floreren in je business en leven? 
Dan is ons GRRROW programma misschien wel wat voor jou.

              Wat is GRRROW?

GRRROW is een uitgebreid en op maat gemaakt programma om ondernemers te ondersteunen en te empoweren door middel van het GRRROW framework.

Goals

Welke specifieke, meetbare en haalbare doelen weerspiegelen jouw visie?

Reality

Hoe ziet jouw huidige situatie, inclusief uitdagingen, beperkingen en kansen eruit?

Resistance

Welke obstakels en belemmeringen blokkeren jouw vooruitgang?

Resources

Welke middelen en steun heb je nodig en kan je aanspreken om jouw doelen te bereiken?

Options

Welke verschillende opties en alternatieven ondersteunen jouw doelen en waarden? Welke weloverwogen keuzes moet je daarvoor maken?

Way forward

We stellen een plan van actie op, bepalen heel concrete stappen en helpen je verantwoordelijkheid te nemen voor jouw groei en ontwikkeling.

Het GRRROW framework


Het GRRROW framework biedt een gestructureerd en holistisch proces voor het stellen en behalen van doelen, het managen van uitdagingen, het gebruik van middelen en het maken van beslissingen die overeenkomen met jouw visie en waarden. Onze ervaren begeleiders werken samen met jou om het programma op jouw behoeften en doelen aan te passen en je te ondersteunen tijdens jouw ondernemersreis.

Ontdek meer

Johan

Johan is een ervaren en gepassioneerde ondernemer die zijn sporen heeft verdiend in verschillende sectoren. Met zijn brede kennis en expertise kan hij ondernemers helpen om uitdagingen te overwinnen en hun doelen te bereiken.

Wannes

Wannes is een enthousiaste en gedreven coach met een talent voor het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor ondernemers. Met zijn unieke perspectief en aanpak kan hij ondernemers inspireren en motiveren om hun potentieel te maximaliseren.

Samen vormen Johan en Wannes een krachtig duo dat de GRRROW-methode tot leven brengt voor ondernemers. Johan's expertise en Wannes' coachingvaardigheden zorgen voor een uitgebalanceerde en effectieve benadering van ondernemersgroei en -ontwikkeling.

Wat houdt het GRRROW programma in?

 
GRRROW is een zorgvuldig samengesteld programma dat jou verschillende diensten en bronnen biedt om te helpen jouw doelen te bereiken en te floreren als ondernemer.

Eén-op-één sessies 

Je krijgt toegang tot ervaren en empathische begeleiders die jou helpen bij het stellen en behalen van doelen, het managen van uitdagingen en het maximaliseren van jouw potentieel. Onze begeleiders passen het programma aan op jouw schema, voorkeuren en doelen.

Online toolbox

Je hebt toegang tot verschillende online bronnen, zoals video's, werkbladen en tools die jou helpen om het GRRROW raamwerk te implementeren in jouw dagelijks leven en werk. Je hebt ook toegang tot onze online community, waar je kunt connecten met andere ondernemers, inzichten en ideeën kunt delen en feedback en ondersteuning kunt ontvangen.

Groepssessies

Je krijgt de kans om te verbinden en te leren van andere ondernemers in een ondersteunende en collaboratieve omgeving. Onze groepssessies behandelen verschillende onderwerpen gerelateerd aan het GRRROW framework, zoals het stellen van doelen, middelenbeheer, besluitvorming en zelfzorg.

Accountability en feedback

We geven regelmatig check-ins en feedback om jou verantwoordelijk te houden voor jouw doelen en toezeggingen. Je krijgt ook feedback en input van andere ondernemers in onze community.


Splits e-mailadressen met een komma.